Entradas destacadas

PRESENTADA "ALIA" EN EL FESTIVAL DE SAN SEBASTIÀ


ALIA és l'Aliança Industrial de l'Audiovisual i aglutina les empreses tècniques del sector entre les quals Antaviana Films

La 68ena edició del Festival de Cinema de San Sebastià ha estat l'escenari on s'ha dut a terme la presentació d'ALIA, l'Aliança Industrial de l'Audiovisual, que aglutina una quarentena d'empreses del sector tècnic de l'audiovisual, entre elles Antaviana Films.


Els objectius de l'aliança són la unió i la promoció de les empreses tecnològiques del sector audiovisual i aconseguir una major visibilitat tant a nivell nacional com internacional focalitzant-se en les institucions públiques. ALIA argumenta que les empreses tècniques de l'audiovisual han de fer grans inversions econòmiques per adaptar-se al canvi i l'evolució constant de la tecnologia i, per això, és tan important aquesta unió a la recerca de visibilitat i recolzament.


La presentació ha estat presidida per Samuel Castro (gerent); el seu president, Roberto Sacristán (Aluzine), Vanessa Ruiz-Larrea (Deluxe Spain), com a membre de la Junta Directiva i dos representants de les empreses associades, Bernat Aragonés (Antaviana Films) i Óscar Pérez (EPC, Equipos Profesionales Cinematográficos).


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon