Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS ASSISTEIX EL RODATGE DE "ESPEJO, ESPEJO"


La nova pel·lícula de Marc Crehuet, produïda per Rodar y Rodar, també es postproduirà a les nostres instal·lacions

"Espejo, espejo", la nova aventura del director Marc Crehuet produïda per Rodar y Rodar es rodará durant tot el mes d'agost a Navarra. Antaviana Film assistirà els VFX durant el rodatge i també s'encarregarà de la postproducció integral.


"Espejo, espejo" està protagonitzada per Malena Alterio, Santi Millán, Natalia de Molina i Carlos Areces, entre d'altres, i narra el periple de quatre assalariats d'una oficina que es preparen per a la celebració de 50 aniversari de l'empresa mentre intenten resoldre els conflictes amb els seus propis reflexes.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon