Entradas destacadas

MESCLES DE SO DOLBY ATMOS HOME PER A "LOS ESPABILADOS"


Aquesta sèrie d'Albert Espinosa per a Movistar+ ha tingut la seva postproducció de so a Antaviana Films

La nova sèrie d'Albert Espinosa ("Polseres Vermelles) ha tingut la seva postproducció de so a Antaviana Films. La mescla de so Dolby Atmos Home aportada per Antaviana garanteix la màxima qualitat i els criteris de qualitat requerits per les grans plataformes.


"Los Espavilados" és una producció de Dynamo Producciones per a Movistar + i està dirigida per Albert Espinosa mateix juntament amb Roger Gual. La sèrie narra la història de Mickey L'Angelo, Guada, Yeray, Lucas i Samuel, un grup de joves que s'escapen d'un centre psiquiàtric a la recerca del seu lloc al món. El repartiment compta amb Miki Esparbé, Sara Manzano, Héctor Pérez, Álvaro Requena, Marco Sanz, Bruno Sevilla i Aitor Valadés.#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon