Entradas destacadas

LA SEGONA TEMPORADA DE ”MERLÍ: SAPERE AUDE" JA EN PLE RODATGE


L'exitosa sèrie de Movistar+ es roda seguint totes les mesures de seguretat i serà postproduïda a Antaviana Films

El rodatge de la segona temporada de "Merlí: Sapere Aude" ja està en marxa. Malgrat la crisi del Covid-19, aquesta sèrie de Movistar+, en coproducció amb Veranda TV, s'està rodant durant aquest mes d'agost seguint totes les mesures de seguretat. El rodatge s'ha iniciat a la Universitat de Barcelona, una de les localitzacions més importants de la ficció.


Encara haurem d'esperar un mesos per a veure la temporada a la petita pantalla però la postproducció, com en les temporades precedents, es durà a terme de forma integral a Antaviana Films. La segona temporada de "Merlí: Sapere Aude" està dirigida per Menna Fité.
#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon