Entradas destacadas

FINALITZA LA POSTPRODUCCIÓ DE “LA VAMPIRA DE BARCELONA”


Per a aquesta producció de Brutal Media i Filmax, Antaviana Films ha dissenyat al voltant de 140 VFX de gran complexitat tècnica

La nova pel·lícula de Lluís Danés, “La Vampira de Barcelona” ha finalitzat la seva postproducció a les nostres instal·lacions. Tot i les restriccions imposades per la pandèmia, Antaviana Films ha aconseguit posar en funcionament la metodologia de treball remota necessària per dur a terme els VFX i la postproducció en el temps previst inicialment.


Lluís Danés ha creat un univers visual ric i sorprenent que ha requerit d’un gran desplegament per part dels nostres Departaments d’Efectes Visuals i d’Escaneig 3D. La recreació de la Barcelona als inicis del segle XX s’ha dut a terme mitjançant l’escaneig de maquetes de paper en l’interior de les quals s’hi mouen els personatges, ja siguin rodats a la manera tradicional o bé escanejats – com en el cas del Liceu. Són més de 140 VFX, alguns dels quals d’una gran complexitat en 3D i composició, que contribueixen a crear a una ciutat onírica i asfixiant on allò real i allò inventat es confonen irremeiablement.


“La Vampira de Barcelona” narra la vertadera història d’Enriqueta Martí, una dona acusada de segrestar i assassinar nens a la convulsa Barcelona de principis de segle XX. Protagonitzada per Nora Navas, Roger Casamajor, Bruna Cusí, Sergi López i Francesc Orella, s’estrenarà en la competició oficial del Festival de Sitges 2020.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon