Entradas destacadas

"EL GRAN VIAJE AL PAÍS PEQUEÑO" PREMI LATITUD DOCSBARCELONA


El premi està patrocinat per Antaviana Films i valorat en 3.000 euros

L'edició del 2020 del DocsBarcelona ha estat marcada per la crisis del Coronavirus però registra el major número d'espectadors que ha tingut mai el festival, 130.000, repartits per tot el territori estatal.


El Premi Latitud DocsBarcelona ha recaigut enguany en el film "El Gran Viaje al País Pequeño" de Mariana Viñoles. El guardó, que premia el millor documental de la Secció Latitud, consisteix en 3.000€ en treballs de postproducció (finishing, conformat, correcció de color, so, còpies DCP) pel següent treball de la directora. En aquesta edició el Jurat de la Secció Latitud està format per Cosima Dannoritzer, Teresa Font i Eulàlia Iglesias.


A l'apartat d'indústria, el Premi Best Pitch al millor projecte del Public Pitch ha recaigut en "Science Fiction" de Francisco Forbes, Matthew Barton i Ferran Romeu. El premi consisteix en en treballs de postproducció i acabats per valor de 3.000 euros.
#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon