Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS PARTNER TECNOLÓGIC DEL DOCSBARCELONA 2020


Un any més Antaviana Films és partner tecnológic del DocsBarcelona i patrocina el Premi Latitud DocsBarcelona i el Premi Best Pitch

Arriba la nova edició del Festival DocsBarcelona 2020 que tindrà lloc online a la plataforma Filmin a causa de la crisi del Covid-19. Un any més, Antaviana Films és Partner Tecnológic del prestigiós certamen al voltant del documental.


A més, Antaviana Films segueix patrocinant el Premi Latitud DocsBarcelona, a la millor pel·lícula de la Secció Latitud, consistent en 3.000€ en treballs de postproducció (finishing, conformat, correcció de color, so, còpies DCP) pel següent treball del director. En aquesta edició el Jurat de la Secció Latitud està format per Cosima Dannoritzer, Teresa Font i Eulàlia Iglesias.


Finalment, Antaviana Films també patrocina el Premi Best Pitch que premia el millor pitching del Public Pitch, activitat adreçada a la indústria en la qual participen aquest any 10 projectes. El premi consisteix en treballs de postproducció i acabats per valor de 3.000 euros.


El DocsBarcelona 2020 tindrà lloc del 20 al 30 de maig.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon