Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS REINVENTA EL SEU SISTEMA DE TREBALL A TRAVÉS DEL REMOT


La crisi del Covid-19 ha obert l'oportunitat a Antaviana Films de reiventar-se a través del treball en remot

Antaviana Films ha aprofitat la situació de confinament generada per la crisis del Coronavirus per explorar noves formes de treballar, més creatives i ecológiques, a través del sistema remot seguint els criteris de seguretat exigits per la indústria audiovisual.


Antaviana Films ha habilitat amb èxit aquesta nova metodologia de treball en tots els seus departaments. Actualment duu a terme sessions d'edició remota i interactiva, remote color grading (sessions a temps real i interactives amb una visualització 100% calibrada), efectes visuals i grafisme, i processos de postproducció com ara masterització IMF i DCP, còpies i transcodificacions de formats, generació de LTO, etc.


En els dos últims mesos, Antaviana Films ha creat més de 150 efectes visuals per a cinema i sèries de televisió, ha editat 2 llargmetratges cinematogràfics i ha pujat més de 200 pel·lícules a plataformes OTT.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon