Entradas destacadas

ÚLTIMS VFX EN REMOT PER A "EL PRACTICANTE"


Els últims VFX per al film "El Practicante" de Netflix es creen seguint els criteris de seguretat marcats per la plataforma


Antaviana Films ha implementat amb èxit una metodologia de treball remota que li permet continuar treballant amb normalitat malgrat el confinament i la crisi del Covid-19. Els últims VFX de la pel·lícula "El Practicante", produïda per Babieka i destinada a Netflix, s'han creat de forma remota seguint tots els criteris de seguretat marcats per la plataforma.


En total, "El Practicante" compta amb més d'un centenar d'efectes visuals que van començar a treballar-se abans de la crisi del Coronavirus i que culminen ara amb el treball remot. La revisió dels VFX es realitza també en remot a través d'streaming en directe.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon