Entradas destacadas

"LAS NIÑAS" A LA BERLINALE


L'opera prima de Pilar Palomero ha estat postproduïda integralment a Antaviana Films

El film "Las Niñas" de la debutant Pilar Palomero, produïda per Inicia Films ("Estiu 1993) i Bteam Pictures ha estat escollit per competir a la secció Generation Kplus de la prestigiosa Berlinale que tindrà lloc entre el 20 de febrer i l'1 de març de 2020. El treball de Palomero tindrà doncs la seva estrena mundial en aquest festival de Classe A.


"Las Niñas" està ambientada a l'any 1992 i narra la història de la Celia, una nena d'onze anys que estudia en una escola de monges a Saragossa. L'arribada d'una nova companya de Barcelona l'empenyarà cap a una nova etapa a la seva vida on descobrirà les incoherències de la vida adulta.


La pel·lícula està protagonitzada per Andrea Fandos i Natalia de Molina, i competirà amb altres 21 llargmetratges dels Estats Units, Argentina, Perú, Països Baixos, Irán, Suïssa, Dinamarca, Brasil o la Índia.#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon