Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS ÚNICA EMPRESA DE BARCELONA AMB CATEGORIA SILVER DE NETFLIX


Antaviana Films passa a ser membre Creative Post Picture del programa Netflix Post Partner a la categoria Silver.

L'excel·lència professional d'Antaviana Films torna a refermar-se amb la notícia que l'empresa passa a ser membre Creative Post Picture del programa Netflix Post Partner en la categoria Silver. Antaviana Films és l'única empresa de postproducció de Barcelona que disposa d'aquesta categoria.


D'aquesta manera, Netflix reconeix el rigor tècnic i el control de qualitat i excel·lència dels processos de postproducció d'Antaviana Films. Així mateix, Netflix certifca l'exigència i la seguretat de a les produccions que passen per les seves instal·lacions. Finalment, Netflix reconeix la capacitat de creació del format IMF, que és el format requerit per a la plataforma per a les seves produccions.#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon