Entradas destacadas

JA A MOVISTAR + "MERLÍ SAPERE AUDE"


L'spin off de l'exitosa sèrie postproduïda a Antaviana Films ja disponible a la plataforma Movistar +


L'última temporada de la triomfadora serie "Merlí" ja es pot veure a Movistar + i tindrà la seva estrena a TV3 l'any que ve. És la primera producció de Movistar+ en català, tot i que després de l’èxit de la història a l’estat espanyol i a l’Amèrica llatina l’ús del castellà augmentarà considerablement. L'spin off, igual que les temporades anteriors, ha estat postproduït integralment a Antaviana Films.


Després del sorprenent final de ‘Merlí’, la trama continua fixant-se ara en la vida d’en Pol Rubio (Carlos Cuevas), l’alumne avantatjat d’en Merlí que segueix els seus passos com a estudiant de filosofia a la Universitat de Barcelona. Durant els vuit episodis que dura la temporada, un Pol més madur comença una nova etapa de la vida amb un nou grup d’amics però sense perdre el contacte amb en Bruno Berjeron (David Solans), amb qui tantes coses va experimentar a l’institut#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon