Entradas destacadas

24 NOMINACIONS ALS PREMIS GAUDÍ PER A ANTAVIANA FILMS


Les nominacions inclouen Millor Muntatge per a Bernat Aragonès ("La Hija de Un Ladrón") i Millors VFX per "Nacido Rey"


La lectura de nominats de la XII edició dels Premis Gaudí ha deixat un total de 24 nominacions per a films que han estat postproduïts a Antaviana Films.


"La Hija de Un ladrón", el debut de Belén Funes, ha rebut un total de 13 nominacions entre les quals Millor Muntatge per a Bernat Aragonès, muntador i director de postproducció d'Antaviana Films.


"El Viatge de Marta" de Neus Ballús ha rebut 4 nominacions. "Después también" de Carla Simón ha estat nominat a millor curtmetratge, "Elisa y Marcela" d'Isabel Coixet ha rebut quatre nominacions. "L'Enigma Verdaguer" de Lluís Maria Güell ha estat nominada a la categoria de Millor Pel·lícula per a Televisió. "La vida sense la Sara Amat" de Laura Jou ha rebut dues nominacions" i "Nacido Rey" d'Agustí Villaronga ha estat nominat als Millors VFX, també elaborats a Antaviana Films sota la direcció de Bernat Aragonès.


La cerimònia dels XII Premis Gaudí tindrà lloc el proper 19 de gener de 2020 al Centre de Convencions Internacional de Barcelona.#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon