Entradas destacadas

CANDIDATURES ANTAVIANA ALS XII PREMIS GAUDÍ


Set films que han passat per les instal·lacions d'Antaviana Films són candidates als premis de l'Acadèmia del cinema Català


En ple compte enrere per conèixer les nominacions de la dotzena edició dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, Antaviana Films compta amb set pel·lícules candidates. Són films que han passat pels diferents departaments durant el seu procés de postproducció.


Els films són "El Viatge de la Marta" de Neus Ballús, "Elisa y Marcela" d'Isabel Coixet, "La Hija de un ladrón" de Belén Funes, "La vida sense la Sara Amat" de Laura Jou, "Love me not" de Lluís Miñarro, "Nacido Rey" d'Agustí Villaronga i el curtmetratge "Después también" de Carla Simón.


La lectura dels nominats tindrà lloc el proper 5 de desembre a l'Auditori de La Pedrera i es podrà seguir en directe a TV3, Catalunya Ràdio i a les xarxes socials de l'Acadèmia. Els encarregats de desvetllar les nominacions en les 21 categories seran els actors Anna Castillo i Oriol Pla.#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon