Entradas destacadas

"EL CRÈDIT" EN POSTPRODUCCIÓ


El telefilm basat en l'obra teatral de Jordi Galcerán i produït per Focus Audiovisual arriba a les instal·lacions d'Antaviana Films


La versió televisiva de l'obra de teatre "El Crèdit" de Jordi Galcerán comença la seva postproducció a Antaviana Films aquesta setmana. El telefilm està dirigit per Abel Folk i Joan Riedweg i és una producció de Focus Audiovisual en coproducció amb TV3 i TVE, pel que s'ha rodat en dues versions originals, la catalana i la castellana.


Jordi Bosch i Carlos Hipólito interpreten el personatge de Gregori a la versió catalana i castellana respectivament, mentre que altres actors com Pere Ponce, Àngels Gonyalons, Agnès Busquets, Albert Salazar, Carla Schilt i el mateix Abel Folk interpreten les dues versions.


"El crèdit" es va rodar el passat mes d'octubre al Nou Espai d’Arts Escèniques d’Alella. L'obra de teatre, que és un pols entre el director d’una oficina bancària i un client que li demana un crèdit. s'ha representat durant cinc anys a Barcelona i Madrid.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon