Entradas destacadas

FILMS ANTAVIANA AL BFI DE LONDRES


Arrenca el prestigiós BFI London Film Festival amb la presència de "El Viatge de Marta" i "La hija de un ladrón"

Dos films postproduïts a les instal·lacions d'Antaviana Films han estat seleccionats per un dels certamens més rellevants de la cinematografia britànica, el BFI de Londres que aquest any tindrà lloc del 2 al 13 d'octubre.


D'una banda "El Viatge de Marta" de Neus Ballús, film produït per Ikiru Films, El Kinògraf, Turanga Films, La Terraza Films i la francesa Les Films Hatari, amb la producció associada de TV3, l'ajuda d'Eurimages i la participació de l'ICAA, l'ICEC i l'IVC, ha estat escollida per participar a la Secció Debate després del seu exitós pas per la Berlinale, el Festival de Málaga, entre d'altres.


De l'altra banda, "La Hija de un ladrón" de la debutant Belén Funes, film produït per Oberón Cinematográfica en coproducció amb BTeam Prods, que compta amb la participació de TV3, RTVE i Movistar+, amb el suport de l'ICAA i de l'ICEC, es podrà veure a la secció Journey després d'haver-se estrenat mundialment a la passada edició del Festival de San Sebastià.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon