Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS AL FESTIVAL DE SAN SEBASTIÀ


Antaviana Films participa al prestigiòs certamen amb vuit films que han passat pels departaments de postproducció i distribució

Un any més, les pel·lícules que han passat per les instal·lacions d'Antaviana Films protagonitzen una part de la programació del Festival de San Sebastià que enguany celebra la seva 67ena edició i que tindrà lloc del 20 al 28 de setembre.


D'una banda, l'opera prima de Belén Funes, "La Hija de un ladrón", produïda per Oberón Cinematogràfica i postproduïda a Antaviana Films, tindrà la seva estrena internacional a la Secció Oficial Competitiva.


De l'altra, set films que passaran pel Departament de Distribució d'Antaviana Films també hna estat seleccionats pel gran esdeveniment cinematogràfic estatal. Dos títols que distribueix Alfa Pictures: "Los Consejos de Alice" de Nicolas Pariser que es projectarà a la Secció Perlas, i "La Odisea de los Giles" de Sebastián Borensztein que ha estat seleccionada en Secció Oficial. Tres títols que distribueix Bteam Pictures: "Una Gran Mujer" de Kantemir Balagov, que es veurà a la Secció Perlas, "La Luz de mi vida" de Casey Affleck, que també es projectarà a la Secció Perlas, i "Monos" d'Alejandro Landes que participa a la Secció Horizontes Latinos. Finalment, dos títols distribuïts per Golem: "La Verdad" de Hirozaku Koreeda, i "Sorry we missed you" de Ken Loach, ambdues seleccionades a la Secció Perlas.#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon