Entradas destacadas

S'ESTRENA "LA VIDA SENSE LA SARA AMAT"


L'òpera prima de Laura Jou, produïda per Massa d'Or Produccions per a la XTVL, ha estat postproduïda a Antaviana Films


Ja podeu trobar a la cartellera comercial la primera pel·lícula de Laura Jou, "La vida sense la Sara Amat", una història basada en la novel·la amb el mateix títol de Pep Puig que fou publicada el 2015 per l'editorial Proa i que fou guardonada amb el Premi Sant Jordi.


"La Vida sense la Sara Amat" narra la història d'un adolescent qui es troba a la seva amiga Sara Amat amagada a la seva habitació perquè s'ha escapat de casa. Ells l'amaga i la protegeix fent-se còmplice de la fugida el que l'obliga a conviure amb la mentida.


El film està produït per Massa d'Or Produccions i la Xarxa de Comunicació Local i el podeu veure a Barcelona, Madrid, Arenys de Mar, Sant Cugat. Sabadell, Cornellà, Figueres, Girona, Granollers, Igualada, Lleida, Manresa, Olot, Palma de Mallorca, Tarragona, Tàrrega, Terrassa, Vic. Valls i Santander.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon