Entradas destacadas

COMENÇA EL RODATGE DE "LAS NIÑAS"


El primer llargmetratge de Pilar Palomero comença a rodar-se de la mà d'Inicia Films i Bteam Pictures i tindrà la seva postproducció a Antaviana Films


Protagonitzada per Andrea Fandos i Natalia de Molina, l'òpera prima de Pilar Palomero ja es troba en ple rodatge durant sis setmanes a localitzacions de Saragossa i Lleida. El film està produït per Inicia Films i Bteam Pictures, amb la participació de RTVE, TVC, Aragón TV i Movistar +, amb el suport de l'ICAA, ICEC i el Programa MEDIA, i compta amb un pressupost de 1,2 milions d'euros.


"Las niñas" es desenvolupa a l'any 1992 i explica la historia de Celia, una nena d'11 anys, que estudia a una escola de monges a Saragossa i viu amb la seva mare. L'arribada de Brisa, una nova companya de Barcelona, l'empeny cap a una nova etapa de la seva vida: l'adolescencia. En aquest viatge, Celia descobreix que la vida està feta de moltes veritats i algunes mentides.


El film serà postproduït integralment a Antaviana Films.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon