Entradas destacadas

EN PLE RODATGE DE "MERLÍ: SAPERE AUDE"


L'esperat "spin off" de la famosa sèrie es postproduirà integralment a Antaviana Films


El rodatge de l'esperat "spin off" de "Merlí: sapere aude" ja arriba al seu equador aquesta setmana. La filmació va començar el passat 20 de maig i es perllongarà fins garibé finals de juliol i ha tingut com a localitzacions la Universitat de Barcelona, el barri Gòtic, el Raval i la platja de Barcelona


La temporada tindrà de protagonista el Pol (Carlos Cuevas), l'alumne preferit del Merlí, qui tornarà a les aules i iniciarà els seus estudis a la Facultat de Filosofia, mesos després de la mort de Merlí, moment en el qual s'acabava la sèrie original.


"Merlí" és una sèrie original de Televisió de Catalunya produïda per Veranda TV. Les tres temporades que va durar es van emetre amb un gran èxit per TV3, en "prime time", amb quotes de pantalla de més del 22%. "Merlí: sapere aude" és ara una aposta de producció de Movistar+ amb la col·laboració de TV3 que mantindrà l'essència de la sèrie.


Aquesta ficció l'escriurà el mateix Héctor Lozano, també la produirà Veranda TV i tindrà el mateix equip creatiu i tècnic de les temporades anteriors, per garantir-ne el segell "Merlí", que va agradar tant als seguidors de la sèrie original.
#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon