Entradas destacadas

"ELISA Y MARCELA" S'ESTRENA A NETFLIX


L'última pel·lícula d'Isabel Coixet arriba a Netflix després d'haver-se estrenat comercialment el passat 24 de maig


"Elisa y Marcela", última producció d'Isabel Coixet postproduïda integralment a Antaviana Films i que compta amb el muntatge de Bernat Aragonès, arriba a Netflix després d'haver-se estrenat a sales comercials arreu del país.


El film de Coixet recupera la història del primer matrimoni lèsbic al nostre país, el de les gallegues Marcela Gracia Ibeas i Elisa Sánchez Loriga qui van aconseguir casar-se per l'esglèsia el 8 de juny de 1901 després que Elisa bescanviés la seva identitat per passar a ser un home anomenat Mario. El film està protagonitzat per Greta Fernández i Natalia de Molina i és una producció de Rodar y rodar, Lanube Películas i Zenit.


El film, en blanc i negre, va estrenar-se a la gran pantalla el passat 24 de maig.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon