Entradas destacadas

"CACHADA" I "MENA, VIDAS MENORES" PREMIS ANTAVIANA AL DOCSBARCELONA


Antaviana Films patrociona el Premi Latitud DocsBarcelona i el Premi Best DocsBarcelona Pitch


Un any més, el festival DocsBarcelona ha comptat amb dos premis patrocinats per Antaviana Films. En la part de festival, Antaviana s'ha encarregat d'entregar el Premi Latitud DocsBarcelona d'aquesta secció i que consisteix en 5.000€ en treballs de postproducció (finishing, conformació, correcció de color, so, còpies DCP) del següent treball del director. En aquesta edició el Premi ha recaigut en "Cachada" de Marlén Viñayo, un film que aborda el tema de la violència de gènere a partir del testimoni d'un grup de dones reunides al voltant de la interpretació d'una obra de teatre.


Pel que a l'apartat d'indústria, Antaviana s'ha encarregat d'entregar el Premi Best DocsBarcelona Pitch, consistent en serveis de postproducció i finishing per valor de 3.000€ i que aquest any ha recaigut en el projecte "Mena, Vidas menores" de Alfredo Torrescalles.


El DocsBarcelona ha tingut lloc entre el 15 i el 25 de maig. La gala de cloenda i entrega de premis va tenir lloc als Cinemes Aribau i es va projectar el film "El Pepe, una vida suprema" d'Emir Kusturica.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon