Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS AMB LA NOVA EDICIÓ DEL DOCSBARCELONA


Antaviana Films patrocina dos premis i una Masterclass de Muntatge amb Joe Bini


Un any més, Antaviana Films col·labora amb el Festival DocsBarcelona, cita de referència del sector del documental a Europa. A l'apartat de festival, Antaviana Films patrocina el Premi Latitud DocsBarcelona a la millor pel·lícula de la secció Latitud i consistent en 5.000 euros en treballs de postproducció (finishing, conformació, correcció de color, so, còpies DCP) del següent treball del director.


A la secció d'indústria, Antaviana Films també patrocina el Premi Best DocsBarcelona Pitch que guardona el millor projecte del Public Pitch i que consisteix en serveis de postproducció i finishing per valor de 3.000 euros.


Finalment, Antaviana Films patrocina una Masterclass amb Joe Bini, muntador, guionista i director de cinema, conegut per la seva llarga col·laboració amb Werner Herzog en documentals tant notables com “Little Dieter Needs to Fly”, “Grizzly Man”, “Cave of Forgotten Dreams” i “Into the Abyss”, i pel·lícules com “Rescue Dawn” i “The Bad Lieutenant”: Port of Call New Orleans”, entre d'altres. Aquesta activitat està co-organitzada pel DocsBarcelona i l'AMMAC (Associació de Muntadores i Muntadors de Catalunya) i tindrà lloc el dimecres 22 de maig de 19 a 20'30h al CCCB.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon