Entradas destacadas

COMENÇA LA POSTPRODUCCIÓ DE "L'ENIGMA VERDAGUER"


El telefilm dirigit per Lluís Maria Güell ja és a les nostres instal·lacions


Ja està en marxa el procés de postproducció del telefilm "L'enigma Verdaguer" dirigit per Lluís Maria Güell i produït per Diagonal TV, en coproducció amb TV3 i TVE. Antaviana Films és l'encarregada de dels efectes visuals, la postproducció d'imatge i la masterització.


La vida del poeta Jacint Verdaguer és la protagonista d'aquest telefilm que busca retratar l'home darrera del mite. El repartirment està format per actors de renom com Ernest Villegas, en el paper de Jacint Verdaguer, Pere Arquillué, Roger Casamajor, David Marcé, Diana Gómez, Laia Manzanares, Clara Segura, Bea Segura, Llum Barrera, Dafnis Balduz, entre d'altres.
#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon