Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS AL BARCELONA FILM FESTIVAL


"Born a King", "Staff Only" i "La vida sense la Sara Amat" a la programació de la tercera edició del festival


Arriba la tercera edició del Barcelona Film Festival que enguany tindrà lloc entre el 22 i el 30 d'abril. En aquesta ocasió, tres films que han estat postproduïts a Antaviana Films es podran veure durant els dies que dura l'esdeveniment.


La nova pel·lícula d'Agustí Villaronga, "Born a King" estarà present a la Secció Oficial. El film de Villaronga és una producció internacional de Celtic Film Entertainment que compta amb un pressupost de 18 milions de dòlars, i és un retrat de la monarquia saudita de principis del segle XX.


D'altra banda, el fetival projectarà "La vida sense la Sara Amat", el debut en la direcció de Laura Jou, també en la secció oficial. Finalment, a la Secció Zona Oberta es projectarà "Staff Only" segon llargmetratge de Neus Ballús que arriba a Catalunya després d'haver passat per la Berlinale i el Festival de Málaga.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon