Entradas destacadas

COMENÇA EL RODATGE DE "L'ENIGMA VERDAGUER"


Es tracta d'una producció de Diagonal TV que ja compta amb l'assistència d'Antaviana Films a rodatge


La vida del poeta Jacint Verdaguer és la protagonista del telefilm "L'enigma Verdaguer", produït per Diagonal TV, en coproducció amb TV3 i TVE, i que està dirigida per Lluís Maria Güell. La pel·lícula, que es rodarà durant cinc setmanes, fins a principis d'abril, busca retratar l'home darrera del mite.


Antaviana Films és l'encarregada dels efectes visuals, la postproducció d'imatge i la masterització per la qual cosa la seva tasca ja ha començat en l'assistència a rodatge.


El telefilm es rodarà en diferents localitzacions, entre les quals destaquen Barcelona, Vallvidrera, Vilanova i la Geltrú, Cerda-nyola del Vallès, Arenys de Munt, Vic, Folgueroles, les Masies de Voltregà i Terrassa. El repartirment està format per actors de renom com Ernest Villegas, en el paper de Jacint Verdaguer, Pere Arquillué, Roger Casamajor, David Marcé, Diana Gómez, Laia Manzanares, Clara Segura, Bea Segura, Llum Barrera, Dafnis Balduz, Aida de la Cruz, Pepa López, Francesc Orella, Juanjo Puigcrobé, Pau Durà, Carlos Serrano-Clark, Lluís Villanueva, David Vert i Xavi Sais
#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon