Entradas destacadas

"LA HIJA DE UN LADRÓN" I "LA FOSSA" EN POSTPRODUCCIÓ


L'opera prima de Belén Funes i la sèrie per a televisió ja estan en ple procés de postproducció a les nostres instal·lacions


La debutant Belén Funes amb "La Hija de un ladrón", produïda per Oberón Cinematográfica, i la sèrie "La Fossa", produïda per TV3 i Bausan Films i dirigida per Agustí Vila, ja són a les nostres instal·lacions en ple procés de postproducció.


El film de Funes, a banda d'haver estat ja muntat a Antaviana Films, passarà per tots els processos de postproducció d'imatge fins a la masterització final. Pel que fa a "La Fossa", Antaviana Film s'encarregarà de Color, VFX, tot el procés de So i també la masterització final.


"La hija de un ladrón" està protaonitzada per Eduard Fernández i la seva filla Greta Fernández, també pare i filla al film. "La Fossa" constarà de 4 capítols de 45 minuts més dos episodis de 90 minuts. És una mini sèrie en forma de thriller centrat en la investigació d'Andrea Carmona per desentrellar l'assassinat del jove David Martos el cadàver del qual és trobat en una fossa comú de la Guerra Civil.
#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon