Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS A LA BERLINALE


"Elisa y Marcela", "Staff Only" i "Cocodrilo", postproduïdes a Antaviana, seleccionades a la Berlinale


Una de las grans cites cinematogràfiques de l'any com la Berlinale ha apostat en la seva 69ena edició per tres pel·lícules catalanes que han passat pels diferents departaments de postproducció d'Antaviana Films.


"Elisa y Marcela" d'Isabel Coixet ha estat seleccionada en competició. El film està produït per Rodar y Rodar, Zenit TV, Lanube Películas i TV3-Televisión de Cataluña, i serà distribuïda a tot el món per la plataforma Netflix. El film es va rodar a 6k i va comptar amb l'assessorament d'Antaviana ja desde la preproducció.


Per una altra banda, "Staff Only" de Neus Ballús es podrà veure a la secció Panorama. El film està produït per Ikiru Films, El Kinògraf, La Terraza Films and Turanga Films en coproducció amb Les Films Hatari, i compta amb Sergi López en el repartiment principal. Antaviana Films s'ha encarregat dels VFX i color de la simulació de la textura de les cintes DV que s'inclou a la pel·lícula.


Finalment, el curtmetrate "Cocodrilo" de Jorge Yúdice i produït per Japonica Films es projectarà a la secció Generation 14Plus. Antaviana Films s'ha encarregat de la correció de color i la materització.#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon