Entradas destacadas

PREMI FORQUÈ PER A "EL SILENCIO DE LOS OTROS"


Antaviana Films s'ha encarregat de la distribució d'aquest documental produït per El Deseo

La nit dels Premios Forqué ha deixat una estatueta per a una de les pel·lícules que han passat pel Departament de Distribució d'Antaviana Films. "El silencio de los otros", documental dirigit per Almudena Carracedo i Robert Bahar, es va emportar el Premi Forqué a Millor Documental després d'haver guanyat el Premi del Públic a la passada Berlinale on va tenir la seva premiere mundial.


"El silencio de los otros" està produït per El Deseo i és un documental que segueix la lluita silenciada de les víctimes del règim franquista al nostre país. La seva estrena va tenir lloc el passat novembre i Antaviana Films s'ha encarregat de DCP i KDM.


La pel·lícula també estava nominada als EFA i ho està als Premis Goya. També està en la carrera pels Òscars.
#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon