Entradas destacadas

"LOVE ME NOT" SELECCIONADA AL FESTIVAL DE ROTTERDAM


La darrera pel·lícula de Lluís Miñarro es projectarà a la secció Signatures i ha estat postproduïda a Antaviana Films

El darrer film de ficció de Lluís Miñarro "Love Me Not" comença ruta festivalera en un dels millors festivals del món. El festival de Rotterdam l'ha seleccionat per participar a la secció Signatures juntament amb les darreres pel·lícules de directors de la talla de Carlos Reygadas, Claire Denis o Jean Luc Godard.


El film, que està protagonitzat per Ingrid García-Jonsson, Francesc Orella, Lola Dueñas, Oliver Laxe i els actors mexicans Luis Alberti, Fausto Alzati i Hugo Catalán, ha estat postproduïda integralment a Antaviana Films.


El film és un drama al·legòric que reviu el mite bíblic de Salomé i es divideix en dues etapes. La primera que té lloc l'any 2006 a Orient Mitjà en un destacament militar, i la segona que té lloc en l'actualitat.
#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon