Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS EN L'ÚLTIM SPOT DE COSTA CRUCEROS


Antaviana Films és la responsable dels Efectes Visuals i el Tractament de Color del darrer anunci de la companyia de creuers

El darrer spot publicitari de la companyia italiana Costa Cruceros dedicada als creuers ha comptat amb el servei professional d'Antaviana Films. Concretament, Antaviana s'ha encarregat dels efectes visuals i el retoc de color d'aquest anunci que ja es pot veure tant a la televisió com a internet. Antaviana Films s'ha enfrontat al repte de generar nombros VFX per la formació del fons marí, les textures de l'aigua i la interacció de la sirena.


L'anunci està protagonitzat per Penèlope Cruz en el paper d'una sirena que en primer lloc busseja per aigües mediterrànies i finalment s'incorpora en un dels vaixells de Costa Cruceros. L'anunci complet el podeu consultar clicant aquí.#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon