Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS AMB EL DARRER CURT DE CARLA SIMÓN


"Después también" és un treball presentat en el marc del Dia Mundial de la SIDA i ha estat postproduït a Antaviana Films

Quan ja està preparant la seva segona pel·lícula, la multipremiada cineasta Carla Simón ha presentat el curtmetratge "Después también" produït per María Zamora i Carla Sospedra amb la col·laboració de CESIDA i Janssen, i realitzat en motiu del Dia Mundial de la SIDA.


El curtmetratge, que està protagonitzat per Laia Artigas, Paula Robles i Núria Prims, es va presentar a la Sala Berlanga de Madrid en un acte organitzat per CESIDA al voltant de la SIDA. Com es fa cada any, es va llegir un manifest que, en aquesta ocasió, girava al voltant del lema “El final del VIH es una cuestión de estigma: cero discriminación, PrEP ya”,


El curtmetratge ha estat postproduït a Antaviana Films.
#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon