Entradas destacadas

"ANOTHER DAY OF LIFE" MILLOR FILM D'ANIMACIÓ ALS EFA


El film de Raúl de la Fuente guanya el Premi a Millor Film d'Animació a la gala de l'Acadèmia del Cinema Europeu


El 15 de desembre va tenir lloc a Sevilla la Gala dels European Film Awards otorgats per l'Acadèmia del Cinema Europeu. Després del seu exitós pas per festivals tan prestigosos com el de Cannes o San Sebastià, "Another Day of life" es va emportar el Premi a Millor Film d'Animació.


El film, dirigit per Raúl de la Fuente i produït per Kanaki Films, competia amb "Early Man" de Nick Park (Regne Unit), "The BreadWinner" de Nora Twomey (Irlanda, Canada, Luxemburt), i "White Fang" d'Alexandre Espigares (França, Luxemburt).


"Another day of life" tracta sobre la transformació d'un periodista polonès durant un periode en què cobreix i viu de primera mà la guerra civil a Angola (Àfrica). Antaviana Films es va encaregar de la postproducció d'imatge i la masterització.
#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon