Entradas destacadas

5 NOMINACIONS ALS PREMIS GAUDÍ PER A ANTAVIANA FILMS


"La Vida Lliure", "Petitet" i "Jean François i el sentit de la vida" reben nominacions a la onzena edició dels Premis de l'Acadèmia del Cinema Català

Aquest 11 de desembre ja s'han fet públiques les nominacions a la onzena edició dels Premis Gaudí que tindran lloc el proper 27 de gener de 2019 al Palau de Congressos de Catalunya en una gala conduïda pel Mag Lari i dirigida, per tercer any consecutiu, per Lluís Danès.


Tres produccions en els quals ha participat Antaviana Films s'han emportat un total de cinc nominacions de les 22 categories dels premis del cinema català. "La Vida lliure" de Marc Recha s'ha emportat una nominació a Millor Protagonista Masculí pel treball de Sergi López. "Jean François i el sentit de la vida" de Sergi Portabella s'ha emportat una nominació a Millor Pel·lícula i una altra nominació a Millor Música Original pel treball de Gerard Pastor. El documental "Petitet" de Carles Bosch també ha aconseguit una nominació a la categoria de Millor Música Original pel treball de Josep Sanou. Finalment, "Petitet" també ha estat nominat a la categoria de millor documental.
#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon