Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS AMB L'AMMAC


Antaviana Films col·labora amb la recent nascuda Associació de Muntadores i Muntadors de Catalunya

Antaviana Films celebra la creació de la primera Associació de professionals del muntatge del nostre país, l'AMMAC, creada fa pocs mesos i que aglutina bona part de les muntadores i muntadors que treballen a Catalunya. És per això que Antaviana Films, sensible a les dificultats d'aquests professionals, ha obert una via de col·laboració amb l'associació a través de la qual vol mostrar el seu suport.


L'Associació de Muntadores i Muntadors està presidida per Domi Parra i té com a principals objectius, a banda d'aglutinar els professionals, defensar els interessos professionals i laborals del col·lectiu davant d'entitats i organismes públics i privats, vetllar per la paritat en el sector i oferir formació als seus socis.


El passat 16 de novembre l'AMMAC va oferir una festa de presentació en el marc de L'Alternativa Film Festival patrocinada per Antaviana.#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon