Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS AMB L'AMMAC

22 Nov 2018

Antaviana Films col·labora amb la recent nascuda Associació de Muntadores i Muntadors de Catalunya

 

Antaviana Films celebra la creació de la primera Associació de professionals del muntatge del nostre país, l'AMMAC, creada fa pocs mesos i que aglutina bona part de les muntadores i muntadors que treballen a Catalunya. És per això que Antaviana Films, sensible a les dificultats d'aquests professionals, ha obert una via de col·laboració amb l'associació a través de la qual vol mostrar el seu suport.

 

L'Associació de Muntadores i Muntadors està presidida per Domi Parra i té com a principals objectius, a banda d'aglutinar els professionals, defensar els interessos professionals i laborals del col·lectiu davant d'entitats i organismes públics i privats, vetllar per la paritat en el sector i  oferir formació als seus socis.

 

El passat 16 de novembre l'AMMAC va oferir una festa de presentació en el marc de L'Alternativa Film Festival patrocinada per Antaviana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon