Entradas destacadas

FINALITZA LA POSTPRODUCCIÓ DE "LOVE ME NOT"


L'última pel·lícula dirigida per Lluís Miñarro ha estat postproduïda a Antaviana Films

El cineasta Lluís Miñarro acaba de concloure el que serà el seu quart llargmetratge com a director. "Love me not", tal i com es titula el film, ha estat postproduït integralment a les instal·lacions d'Antaviana Films.


La pel·lícula és una coproducció entre Eddie Saeta, productora de Lluis Miñarro mateix, i la productora mexicana Piano Producciones. "Love me not" ha estat co-escrita pel cineasta i el dramaturg Sergi Belbel, i aborda el mite bíblic de Salomé. El repartiment està format per Ingrid García-Jonsson, Francesc Orella, Lola Dueñas i Oliver Laxe, jutament amb els actors mexicans Luis Alberti, Fausto Alzati i Hugo Catalán.


Està previst que la pel·lícula arribi al circuit comercial la primavera del 2019 després de passar pel circuit de festivals.#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon