Entradas destacadas

"ANOTHER DAY OF LIFE" NOMINAT ALS EFA


El film de Raúl de la Fuente nominat als Premis de l'Acadèmia Europea en la categoria de Millor Pel·lícula d'animació

Després dels premis aconseguits en els prestigiosos festivals de Cannes i San Sebastià, el film d'animació "Another Day of Life" aconsegueix una nominació als Premis EFA (European Film Academy) que es lliuraran el proper 15 de desembre a Sevilla. El film, dirigit per Raúl de la Fuente i produït per Kanaki Films, competirà pel guardó amb "Early Man" de Nick Park (Regne Unit), "The BreadWinner" de Nora Twomey (Irlanda, Canada, Luxemburt), i "White Fang" d'Alexandre Espigares (França, Luxemburt).


"Another day of life" tracta sobre la transformació d'un periodista polonès durant un periode en què cobreix i viu de primera mà la guerra civil a Angola (Àfrica), i s'ha estrenat comercialment al nostre país aquest passat 26 d'octubre.


Antaviana Films s'ha encarregat de la postproducció d'imatge i la masterització.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon