Entradas destacadas

PREMI ONDAS PER A "ELS HOMES DEL SILENCI"


El documental produït per Ottokar s'emporta l'Ondas al millor programa emès per emissores o cadenes no estatals

El documental televisiu "Els homes del silenci", dirigit per Josep Morell i Jordi Vilar i produït per Ottokar, TV3 i TVE, amb la col·laboració de l'ICEC, va fer història ahir en empotar-se el Premi Ondas al Millor Programa emès per emissores o cadenes no estatals.


El documental es va emetre en l'espai "Sense ficció" i és la història poc coneguda del grup de persones que van treballar a la rebotiga de la política per fer possible el restabliment de la Generalitat de Catalunya i el retorn de Josep Tarradellas a Catalunya el 23 d'octubre del 1977. Les gravacions als testimonis de l'època, realitzades per Josep Maria Aragonès i Rosa Maria Fusté entre els anys 1985 i 1987, serveixen de base per al documental televisiu.


"El homes del silenci" es va emetre el 15 de maig d'aquest any i va reunir una mitjana de 464.000 espectadors amb una quota de pantalla del 16,5%. El documental ha estat postproduït integralment a Antaviana Films.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon