Entradas destacadas

COMENÇA EL RODATGE DE LA SÈRIE "LA FOSSA"


La sèrie, produïda per TV3 i Bausan Films i dirigida per Agustí Vila, serà postproduïda a Antaviana Films


Nous rodatges a l'horitzó per a projectes que es postproduiran a Antaviana Films. En aquesta ocasió es tracta d'una sèrie produïda per TV3 i Bausan Films que serà dirigida per Agustí Vila, director de l'exitosa "La Mosquitera" (2010), i protagonitzada per Nausica Bonnin. "La Fossa", constarà de 4 capítols de 45 minuts més dos episodis de 90 minuts.


La mini sèrie és un thriller centrat en la investigació d'Andrea Carmona per desentrellar l'assassinat del jove David Martos el cadàver del qual és trobat en una fossa comú de la Guerra Civil. La trama que s'amaga darrera aquest crim i les ferides que reobre la descoberta de la fossa comú trasabalsen la vida del petit poble al costat del riu Ebre on transcorre l'acció.


"La Fossa" serà postproduïda a Antaviana Films.#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon