Entradas destacadas

"ANOTHER DAY OF LIFE" PREPARA LA SEVA ESTRENA


Després d'haver rebut el Premi del Públic al Festival de San Sebastià el film d'animació arriba a la nostra cartellera


El film d'animació "Another day of Life" dirigit per Raúl de la Fuente i produït per Kanaki Films arriba a les cartelles del nostre país després del seu exitòs pas pel Festival de Cannes i d'haver aconseguit el Premi del Públic a la recent edició del Festival de San Sebastián.


La pel·lícula es podrà veure als cinemes a partir del proper 26 d'octubre. "Another day of life" és una coproducció entre Polònia, Espanya, Bèlgica, Alemanya, i Hongria, i tracta sobre la transformació d'un periodista polonès durant un periode en què cobreix i viu de primera mà la guerra civil a Angola (Àfrica). Antaviana Films s'ha encarregat de la postproducció d'imatge i la masterització.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon