Entradas destacadas

"LA VIDA LLIURE" GUANYA EL VIII PREMI SAN SEBASTIÁN-GIPUZCOA FILM COMMISSION


El film postproduït a Antaviana Films reconegut pels valors naturals del paisatge de Menorca on fou rodat


Una de les produccions estrella d'Antaviana Films segueix recollint premis. "La vida lliure", última producció del cineasta català Marc Recha, ha estat distingit amb el VIII Premi San Sebastián-Gipuzcoa Film Commission que aquesta entitat otorga en el marc del Festival de San Sebastià. El premi vol distingir l'esforç de les produccions per reflectir en els llargmetratges els valors naturals, urbans, socials i culturals de les ciutats i territoris dels rodatges


"La Vida lliure", rodada en els entorns naturals de Menorca, està ambientada a la fi de la Primera Guerra Mundial i narra, a través de la mirada d'una nena, el conflicte humà entre l'obligada lluita per a la supervivència i l'anhel de llibertat en un periode marcat per la fam, el contraban i una epidèmia de grip.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon