Entradas destacadas

COMENÇA LA POSTPRODUCCIÓ DE "OPERATION GLOBE"


Es tracta d'un documental dirigit per Ariadna Seuba Serra i produït per Rolling Basis Films


Aquesta setmana han començat a Antaviana Films els treballs de postproducció d'un nou documental, "Operation Globe". Es tracta d'una pel·lícula produïda per Rolling Basis Films, en coproducció amb Badir Film (Holanda), Hillstream Pictures (Finland), TV3 i NHK, la televisió pública del japó. El film està dirigit per Ariadna Seuba Serra.


"Operation Globe" segueix el rastre d'un grup de joves que van embarcar-se a l'aventura de viatjar per tot el món amb un camió a finals dels anys setanta. Un viatge que no van poder culminar perquè l'empresa de camions que els finançava no va poder seguir enviant diners. No obstant això, un d'ells va decidir continuar pel seu compte i va retornar a casa mesos després sense el camió i un munt de secrets per explicar.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon