Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS AL LONDON SPANISH FILM FESTIVAL


"La Vida lliure" i "La Higuera de los bastardos" al festival londinenc del 26 al 30 de setembre


Els films que han passat per les sales de postproducció d'Antaviana Films viatgen sense parar. La propera edició del London Spanish Film Festival, que tindrà lloc a la capital britància entre el 26 i el 30 de setembre, ha escollit dues pel·lícules que han passat per les nostres instal·lacions.


D'una banda, es projectarà el film "La Higuera de los Bastardos" d'Ana Murugarren, el dijous 27 de setembre al Cinema Lumiére. El film narra la història d'un falangista qui es troba amb el fill d'una víctima seva i està convençut que quan creixi el voldrà assassinar.


D'altra banda, el 28 de setembre es podrà veure "La vida lliure" de Marc Recha, precedit del curtmetratge "Bohèmia" de la menorquina Anna Petrus. "La Vida Lliure" està ambientada a la Menorca de després de la Primera Guerra Mundial i narra a través de la mirada d'una nena el conflicte humà entre l'obligada lluita per a la supervivència i l'anhel de llibertat en un periode marcat per la fam, el contraban i una epidèmia de grip.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon