Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS AL FESTIVAL DE SAN SEBASTIÁN


Un any més Antaviana Films s'encarrega de l'assistència tècnica del prestigiós festival


La 66ena edició del Festival Internacional de Cinema de San Sebastià torna a comptar amb l'assistència tècnica i control de qualitat de les projeccions per part de l'equip d'Antaviana Films. L'equip, liderat per Bernat Aragonès, treballa per a la revisió íntegra de les pel·lícules, la seva distribució a través de la xarxa de fibra, la gestió de les incidències i la supervisió de la qualitat de la projecció.


A més, la programació del festival compta amb tres films que han passat per les instal·lacions d'Antaviana en els seus processos de postproducció. D'una banda, "Mudar la piel" d'Anna Schultz i i Cristóbal Fernández, i produïda per Señor y Señora i Laberinthus, obrirà la secció Zinemira. De l'altra, "The Bookshop" d'Isabel Coixet, produïda per Diagonal Televisió, Zephyr Films, A Contracorriente Films, One Two Films, Green Films AIE, Northern Ireland Screen, estarà present a la secció Made in Spain. Finalment, el film "La Vida Lliure" de Marc Recha competeix pel VIII Premi San Sebastián Gipuzkoa Film Commission, premi que reconeix el llargmetratge que reflecteix millor els valors urbanístics, paisatgístics i culturals dels llocs on es va rodar.


La 66ena edició del festival tindrà lloc entre el 21 i el 29 de setembre.
#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon