Entradas destacadas

S'ESTRENA "JEAN FRANÇOIS I EL SENTIT DE LA VIDA"


L'òpera prima de Sergi Portabella ha estat postproduïda a Antaviana Films


El film "Jean François i el sentit de la vida" de Sergi Portabella, produït per A Contraluz Films, El sentit de la vida AIE, Surprise Alley i TVC, arriba a la cartellera comercial el 6 de juliol després d'haver passat per festivals tan rellevants com el Festival de Moscú, el Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona o el Fic-Cat on va recollir el Premi a les Millors localitzacions exteriors.


L'òpera prima de Sergi Portabella ha estat postproduïda a les nostres instal·lacions. El film narra la història de Francesc, un noi qui pateix bullying a l'escola i qui decideix fer un viatge a França per trobar-se amb Albert Camus.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon