Entradas destacadas

TRENTA PREMIS PER A ANTAVIANA FILMS EN AQUEST 2018Les produccions en les quals ha participat Antaviana Films acumulen una trentena de premis en el que portem de 2018


Aquest 2018 està essent un molt bon any per a les produccions que han passat per les instal·lacions d'Antaviana Films. Els films postproduïts a casa nostra acumulen una trentena de premis fins a la data.


En els Premis Gaudí, "The Bookshop" d'Isabel Coixet, "Incerta Glòria" d'Agustí Villaronga, "Estiu 1993" de Carla Simón i "Los Desheredados" de Laura Ferrès van recollir un total de 15 estatuetes, entre elles el Premi a Millors Efectes Visuals pel treball de Bernat Aragonès i Manuel López Egea a "Incerta Glòria".


La Gala dels Premios Goya va deixar un total de 8 estatuetes per a "The Bookshop", "Estiu 1993", "Una Mujer Fantástica" i "Los Desheredados".


Més recentment, el documental "Petitet" de Carles Bosch es va emportar el Premi del Públic al Festival DocsBarcelona, mentre que al Fic-Cat, Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, es va endur el Premi al Millor Documental i, un altre cop, el Premi del Públic.


El Fic-Cat també ha deixat altres guardons per a films postproduïts a Antaviana. "Jean François i el sentit de la vida" de Sergi Portabella es va emportar el Premi a les Millors Localitzacions en Exteriors mentre que "La Vida Lliure" de Marc Recha va rebre el Premi al Millor Llargmetratge.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon