Entradas destacadas

S'ESTRENA "EL DÍA DE MAÑANA" A MOVISTAR +La sèrie està dirigida per Mariano Barroso i està basada en la novel·la homònima de Ignacio Martínez de Pisón


Una de les darreres sèries de televisió en les quals ha participat Antaviana Films arriba a la petita pantalla el proper divendres 22 de juny. Es tracta de "El día de mañana", sèrie per a Movistar +, dirigida per Mariano Barroso, amb guió de Alejandro Hernández i basada en la novel·la homònima de Ignacio Martínez de Pisón.


"El día de mañana" narra la història de Justo Gil, un jove inquiet i ple d'ambicions, que arriba com a immigrant a la prometedora Barcelona dels anys seixanta disposat a convertir-se en un home d'èxit. En el seu trajecte, es creuarà amb Carme Román, amb qui mantindrà una història d'amor, i Mateo Moreno, un policia de la brigada social que el ficarà en una fosca xarxa d'espionatge.


La sèrie està protagonitzada per Oriol Pla, Aura Garrido, Jesús Carroza i Karra Elejalde.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon