Entradas destacadas

"ROBAR A RODIN" PREMI LATITUD DOCSBARCELONA 2018


El documental de Cristòbal Valenzuela guanyador del premi patrocinat per Antaviana Films


Per tercer any consecutiu Antaviana Films ha patrocinat el Premi Latitud del festival DocsBarcelona que en la seva 21ena edició ha acollit 66 sessions i un mes de projeccions online arribant a més de 20.000 espectadors, amb una mitjana de 133 persones per sessió a les sales.


El premi de la secció Latitud, que compta amb films de la Península Ibèrica i Amèrica Llatina, té una dotació de 5.000 euros en treballs de postproducció pel següent treball del director o directora. Enguany, el premi ha recaigut en el film "Robar a Rodin" de Cristóbal Valenzuela, una crònica de l’accidentada exposició de l’escultor francès a Xile que “sens dubte supera la ficció, i ens fa transitar amb curiositat creixent per una narració plena de sorpreses", segons el veredicte del jurat format per Sumpta Ayuso, Anna Rebés i Oriol Font.


DocsBarcelona 2018 ha tingut lloc entre el 16 i el 27 de maig.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon