Entradas destacadas

"ANOTHER DAY OF LIFE" AL FESTIVAL DE CANNES


El film d'animació dirigit per Raúl de la Fuente ha estat postproduït a Antaviana Films


El certamen cinematogràfic més important del món tindrà presència d'Antaviana Films en la que és la seva 71a edició. El film d'animació "Another day of life" dirigit per Raúl de la Fuente ha estat seleccionat per participar a la Secció Oficial - Fora de Competició. La pel·lícula és una coproducció entre Polònia, Espanya, Bèlgica, Alemanya, i Hongria, i tracta sobre la transformació d'un periodista polonès durant un periode en què cobreix i viu de primera mà la guerra civil a Angola (Àfrica).


Antaviana Films s'ha encarregat de la postproducció d'imatge i la masterització de la pel·lícula que tindrà la seva premiere mundial el proper divendres 11 de maig a les 20h a la sala Soixantième Theatre.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon